YLEISTÄ TIETOA

Tietoa viisumista:

Suomen kansalaisen on mahdollista matkustaa Valko-Venäjälle ilman viisumia, kun matkustaja saapuu Valko-Venäjälle ja poistuu maasta lentoteitse Minskin lentoaseman kautta, matka on 12.2.2017 jälkeen ja vierailu kestää enintään 5 päivää. Muissa tapauksissa viisumi vaaditaan.

Huom! Kun matkustat Valko-Venäjälle Venäjän kautta, vaaditaan Venäjälle kauttakulkuviisumi.

 
  1. Toimita seuraavat dokumentit

    Valko-Venäjä Legalization Hakemus

     

    Seuraavien dokumenttien legalisointi:

    • Juridiset dokumentit
    • Liiketoiminnan dokumentit

     

    Tämä maa kuuluu Haagin sopimukseen, Haagin sopimuksessa olevien maiden asiakirjat laillistetaan maistraatissa Apostille leimalla. Ulkoasiainministeriön laillistamista ei asiakirjoille tarvita.

     

    Lisätietoja Apostille-todistuksesta tästä.