YLEISTÄ TIETOA

Tietoa viisumin hakemisesta:

Jos matkustat Venäjälle paras tapa hankkia viisumi on Visumservicen avulla. Meillä on laaja kokemus viisumin hankkimisesta ja tieto vaadittavista asiakirjoista.

Suomalaiselle pakollinen Venäjän viisumi on haettava ennen matkan alkua.

 1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

 2. Toimita seuraavat dokumentit

  Venäjä Yksityisviisumi Hakemus

   

  Yksityisviisumi myönnetään lyhytaikaista yksityisvierailua varten ja se on voimassa enintään 3 kuukautta (voi olla kerta- tai kaksikertaviisumi). Viisumi myönnetään Venäjän ulkoministeriön tai sen alueellisen edustajan tai Venäjän maahanmuuttoviranomaisen toimipisteen antaman kutsun perusteella.

  Seuraavat dokumentit vaaditaan Venäjän viisumihakemukseen:

   

  • Passi, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta viisumin päättymisen jälkeen. Passin tulee olla täysin virheetön ja ehjä ja siinä tulee olla viisumia varten 2 tyhjää sivua.

   

  • Viisumihakemuslomake täytetään internetissä, tulostetaan ja allekirjoitetaan. Täytä hakemukseen matkustajan yhteystiedot (kotiosoite, puhelinnumero ja sähköposti). Hakemus on voimassa 30 vrk tallennushetkestä ja sen tulee olla voimassa kun asiakirjat toimitetaan lähetystöön. Hakemukseen ei saa tehdä käsin korjauksia/muutoksia.

   

  • Värillinen passikuva, joka on enintään 6 kk vanha (HUOM! Lähetystö ei hyväksy yli 6 kk vanhoja kuvia!). Kuva ei saa olla skannattu tai isommasta kuvasta leikattu. Valokuva kiinnitetään viisumihakemukseen liimaamalla. Visumservice voi myös tulostaa passikuvan puolestasi, hinta EUR 8 (+alv 24%). Lähetä kuva sähköpostitse: info@visumservice.fi. Katso kuvavaatimukset tästä.

   

  • Matkavakuutustodistus. Todistuksesta tulee käydä ilmi vakuutuksen voimassaolo ja kattavuus Venäjälle suuntautuvan matkan ajaksi. Vakuutus tulee kattaa ruumiinkuljetuskulut. Vakuutustodistuksessa tulee olla vakuutetun nimi ja syntymäaika sekä vakuutusvirkailijan nimi, allekirjoitus ja puhelinnumero tai vaihtoehtoisesti nimi, allekirjoitus ja yhtiön leima.Yrityksen nimellä olevaan vakuutuskorttiin tarvitaan myös erillinen edellä esitetyn kaltainen todistus.

  • Alkuperäinen kutsu, joka on Venäjän ulkoministeriön tai Venäjän maahanmuuttoviranomaisen toimipisteen myöntämä.

   

  Käsittelyaika:

  • 8 kalenteripäivää

   

   

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

 • Lähetystön kulut

  Russia - private visa - 8 days processing

  35,00 EUR

 • Lisämaksut

  Russia - VFS/Russian consulate fee

  26,00 EUR

 • Visumservice -käsittelymaksu

  Visumservice Finland

  75,64 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

136,64 EUR