YLEISTÄ TIETOA

Tietoa viisumin hakemisesta:

Jos matkustat Venäjälle paras tapa hankkia viisumi on Visumservicen avulla. Meillä on laaja kokemus viisumin hankkimisesta ja tieto vaadittavista asiakirjoista.

Suomalaiselle pakollinen Venäjän viisumi on haettava ennen matkan alkua.

 1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

 2. Toimita seuraavat dokumentit

  Venäjä Transitviisumi Hakemus
   
  Kauttakulkuviisumi ei ole tarpeellinen jos oleskelu lentokentän transit-alueella on alle 24 tuntia, odottaessa jatko- tai yhteyslentoa. Kauttakulku viisumit ovat yleensä voimassa 3 päivää lentoliikenteessä ja 10 päivää junaliikenteessä. 
   
  Huom! Valko-Venäjälle, Valko-Venäjältä, Kazakstaniin ja Kazakstanista Venäjän kautta matkustavat on aina hankittava kauttakulkuviisumi riippumatta lentokentällä vietettävän ajan pituudesta.
   
  • Passi, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta viisumin päättymisen jälkeen. Passin tulee olla täysin virheetön ja ehjä ja siinä tulee olla viisumia varten 2 tyhjää sivua.
   
  • Viisumihakemuslomake täytetään internetissä, tulostetaan ja allekirjoitetaan. Täytä hakemukseen matkustajan yhteystiedot (kotiosoite, puhelinnumero ja sähköposti). Lisää hakemukseen kaikki kaupungit, joissa vierailet. Hakemus on voimassa 30 vrk tallennushetkestä ja sen tulee olla voimassa kun asiakirjat toimitetaan lähetystöön. Hakemukseen ei saa tehdä käsin korjauksia/muutoksia.
   
  • Värillinen passikuva, joka on enintään 6 kk vanha (HUOM! Lähetystö ei hyväksy yli 6 kk vanhoja kuvia!). Kuva ei saa olla skannattu tai isommasta kuvasta leikattu. Valokuva kiinnitetään viisumihakemukseen liimaamalla. Visumservice voi myös tulostaa passikuvan puolestasi, hinta EUR 8 (+alv 24%). Lähetä kuva sähköpostitse: info@visumservice.fi. Katso kuvavaatimukset tästä.
   
  • Matkavakuutustodistus. Todistuksesta tulee käydä ilmi vakuutuksen voimassaolo ja kattavuus Venäjälle suuntautuvan matkan ajaksi.  Vakuutustodistuksessa tulee olla vakuutetun nimi ja syntymäaika sekä vakuutusvirkailijan nimi, allekirjoitus ja puhelinnumero tai vaihtoehtoisesti nimi, allekirjoitus ja yhtiön leima.Yrityksen nimellä olevaan vakuutuskorttiin tarvitaan myös erillinen edellä esitetyn kaltainen todistus. Vakuutuksen tulee kattaa ruumiinkuljetuskulut.

   

  • Kopio vahvistetuista meno- ja paluulipuista, jos hakija matkustaa Venäjälle lentokoneella, junalla tai linja-autolla.

   

  • Matkasuunnitelma, johon matkustaja merkkaa tarkasti matkasuunnitelman.

   

  • Voimassaoleva viisumi maahan, johon hakija siirtyy Venäjältä (mikäli kyseiseen maahan vaaditaan viisumi).
   
  • Jos hakija matkustaa autolla, hakemukseen on liitettävä kopio auton rekisteriotteesta, josta käyvät ilmi ajoneuvoon ja sen omistajaan liittyvät tiedot, sekä saatekirje, jossa on selostettu matkan tarkoitus ja matkareitti. Kauttakulkuviisumi myönnetään nopeimman matkustustavan perusteella. Autolla matkustettaessa keskimääräisen päivämatkan on oltava vähintään 500 kilometriä.

   

  Käsittelyaika:

  • 8 kalenteripäivää

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

 • Lähetystön kulut

  Russia - transit visa -single entry - 8 days processing

  35,00 EUR

 • Lisämaksut

  Russia - VFS/Russian consulate fee

  26,00 EUR

 • Visumservice -käsittelymaksu

  Visumservice Finland

  68,20 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

129,20 EUR