YLEISTÄ TIETOA

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivän matkalle.

  1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Venezuela Business-viisumi Hakemus

    Suomalainen tarvitsee viisumin.

     

    Seuraavat dokumentit tarvitaan viisumihakemusta varten:

     

    • Hyväkuntoinen passi, jonka on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen
    • 1 huolellisesti täytetty ja allekirjoitettu hakemuslomake
    • 2 värillistä passikuvaa vaalealla taustalla sekä kuva sähköoisessä muodossa
    • Alkuperäinen takuukirje Suomalaiselta yritykseltä
    • Kutsu Venezuelasta Espanjan kielellä
    • Takuukirje pankista (matkustajan henkilökohtaiselta pankilta)
    • Kopio lentovarauksesta 

    Käsittely aika lähetystössä:

    • noin 5 arkipäivää

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    Venezuela business visa multiple

    54,00 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Finland

    68,20 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

122,20 EUR