YLEISTÄ TIETOA

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivän matkalle.

  1. Toimita seuraavat dokumentit

    Venezuela Legalization Hakemus
    Seuraavien dokumenttien legalisointi: 
     
    • Juridiset dokumentit
    • Liiketoiminnan dokumentit

     

    Tämä maa kuuluu Haagin sopimukseen, Haagin sopimuksessa olevien maiden asiakirjat laillistetaan maistraatissa Apostille leimalla. Ulkoasiainministeriön laillistamista ei asiakirjoille tarvita.


    Lisätietoja Apostille-todistuksesta tästä