YLEISTÄ TIETOA

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivän matkalle.

  1. Toimita seuraavat dokumentit

    Venezuela Turistiviisumi Hakemus

    Suomalainen ei tarvitse viisumia alle 90 vuorokauden turistimatkoihin.

    Turistin tulee varautua todistamaan viranomaisille paluulippunsa. Maahan saapuessa ja maasta lähtiessä passiin tulee saada leima.

     

    Seuraavat dokumentit tarvitaan, mikäli haluatte anoa viisumia etukäteen:

     

    • Hyväkuntoinen passi, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen
    • 1 kokonaan huolellisesti täytetty ja allekirjoitettu lomake
    • 2 värillistä passikuvaa vaalealla taustalla
    • Kopio lento- tai hotellivarauksesta (ei pakollinen, mutta suositeltavaa)

     

     

    Lähetystön käsittelyaika:

    • noin 5 arkipäivää