Palvelut

Viisumit:
 
Seuraavalle matkallesi saatat tarvita viisumia. Yhä useammat maat vaativat viisumin ja me Visumervicessä olemme erikoistuneet kaikkien maiden eri viisumityyppeihin ja viisumivaatimuksiin. 
 
Myös ulkomailla sijaitsevien lähetystöjen kautta hoidettavat viisumit hoidamme tehokkaasti ja nopeasti.
 
Eri maissa toimivien yhteistyökumppaniemme avulla tarjoamme palveluita paikallisten viranomaisten myöntämien dokumenttien hankinnassa.
 
Me välitämme myös kaikkia USA:n eri viisumityyppejä. 
 
Työ- ja oleskeluluvat:
 
Tarvitsetko ehkä työlupaa kohdemaahasi? Työlupia varten lähetystöt vaativat tavallisesti kaikki dokumentit käännettäviksi kohdemaan kielelle.
 
Meillä Visumservicessä on kokemuksia kyseisten lisenssien hakemisessa: palvelemme niin käännöstöissä kuin dokumenttien legalisoinnissakin. Tämän lisäksi autamme toimittamaan hakemuksesi lähetystöön tai valmistelemaan hakemuksesi maahantuloviranomaisten ilmoittamien vaatimusten mukaiseksi.
 
Legalisoinnit ja käännöstyöt:
 
Visumservice tarjoaa laillistamispalveluita kaikkiin maihin: mahdollisesti tarvitset syntymä- tai vihkitodistuksen , ammatillisen todistuksen, kauppakirjan tai muun dokumentin legalisoitavaksi. Saat nopeasti selvitettyä riittääkö ns. “Apostille” –todistus vahvistukseksi vai tuleeko ko. asiakirja laillistaa lähetystössä.
 
Teemme yhteistyötä virallisten kääntäjien kanssa ja hoidamme käännökset lähes kaikille kielille/ kaikista kielistä. Yhteistyökumppaniemme avulla hoidamme vieraskielisten dokumenttien legalisoinnit. 
 
Kuriiripalvelut:
 
Teemme yhteistyötä lukuisten eri kuriiriyritysten kanssa ja toimitamme lähetyksiä kaikkialle maailmaan.
 
Yritysasiakkaat:
 
Matkustatko säännöllisesti? Siinä tapauksessa olet varmastikin tietoinen, kuinka aikaa vievää ja työlästä on viisumin hakeminen. Me hoidamme viisumeja päivittäin lähes kaikkiin maihin ja hoitaessamme myös Sinun viisumisi säästämme niin Sinun kuin yrityksesikin aikaa ja rahaa.
 
Yritysasiakkaanamme olet oikeutettu nauttimaan mm. seuraavista eduista: noudamme hakemuksesi kotioveltasi, tarkistamme dokumentit ja toimitamme ne lähetystöön, jonotamme puolestasi myös valmista passia lähetystöstä noutaessamme ja toimitamme toiveidesi mukaisesti passin oikeaan osoitteeseen.
 
Lue tästä lisää yritysasiakkaan palveluista.