Viisumi USA:han

 

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia turisti- tai liikematkalle USA:han, kun matkan kesto on alle 90 päivää. ESTA-matkustuslupa on kuitenkin pakollinen, pääset täyttämään tiedot matkustuslupahakemukseen tästä.  Matkustaja, jonka ESTA-hakemusta ei hyväksytä, tarvitsee viisumin. Lisätiedot sivuiltamme. Eri viisumityyppien tiedot näet valitsemalla alasvetovalikosta business-viisumin, työluvan jne.

Huom! Suomen kansalaisen on haettava turisti- ja liikematkalle USA:n viisumi, mikäli matkustaja on vieraillut viimeisen 5 vuoden aikana Iranissa, Irakissa, Syyriassa, Sudanissa, Jemenissä, Libyassa tai Somaliassa

Mikäli olet epävarma, minkä viisumityypin tarvitset USA:n matkaa varten, voit täyttää tietosi tälle lomakkeelle - ja asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä.