Visumservice Hätäpalvelu

 

Visumservice palvelee myös hätätapauksissa, mikäli passisi katoaa, tuhoutuu tai varastetaan. Uuden asiakirjan hakeminen aiheuttaa aina paljon lisätyötä mutta tarjoamamme Visumservice-hätäpalvelun turvin uusien asiakirjojen hakeminen on helpompaa ja Sinulle korvataan uuden passin hinta sekä kulut passissasi olleiden voimassaolevien viisumien uusimisesta.

Visumservice avustaa uuden passin hankinnan selvitystyössä - myös ulkomailla! Valitettavasti emme voi anoa passia puolestasi mutta meillä on passi- ja viisumialalla vuosien kokemus ja erinomaiset suhteet  -  osaamme opastaa Sinut oikeiden tahojen puoleen olipa vahinko sattunut missä päin maailmaa tahansa.

Suosittelemme ostamaan Visumservice-hätäpalvelun.

Lisämaksu on EUR 27 (+24%alv)/matkustaja ja vahingon sattuessa Visumservice korvaa vahingon passin ja viisumien uusimisesta aina EUR 550 asti. Tilaa Visumservicen Hätäpalvelu tästä.

 

Olet oikeutettu hyödyntämään Visumservice-hätäpalvelun korvauksia, kun:

  • Olet ostanut Visumservice-hätäpalvelun viisumihaun yhteydessä ja ennen kuin passi viisumeineen on palautettu

  • Lähetystön myöntämä viisumi  (tarra passissa) on haettu Visumservicen kautta. (Sähköiset e-viisumit eivät kuulu hätäpalvelun piiriin.)

  • Viisumi on voimassa

  • Passi on kadonnut tai tuhoutunut sinä aikana, kun olemme palauttaneet passin takaisin ja ennen matkan päättymistä tai ennen viisumin voimassaolon päättymistä (kun kyseessä monikertaviisumi)

 

Kun vahinko tapahtuu, ja hyödynnät Visumservice-hätäpalvelua:

  • Ole välittömästi yhteydessä Visumserviceen. Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen info@visumservice.fi ja kerro, mitä on tapahtunut. Kirjoita sähköpostiviestiisi viisumitilauksen tai laskun numero. Annamme toimintaohjeet.

  • Toimi ohjeiden mukaisesti uuden passin ja uuden viisumin hankkimiseksi. Uutta viisumia varten tarvitaan uudet asiakirjat, jotka Sinun tulee toimittaa ohjeistuksen mukaisesti annettuun osoitteeseen. Korvaavan viisumin viisumityyppi ja kertaisuus ovat samat kuin edellisessä.

  • Lähetä kopio uuden passin maksukuitista asiakirjojen mukana.

  • Voit seurata reaaliajassa uuden viisumin hankintaa. Visumservice takaa nopeimman mahdollisen käsittelyn uuden viisumin saamiseksi.