YLEISTÄ TIETOA

 

Huolimatta siitä minkälaista matkaa suunnittelet kannattaa viisumin hankintaan valita Visumservice. Intian viisumin hakeminen voi olla haasteellista, mutta Visumservicellä on laaja kokemus tarvittavista vaatimuksista ja hyvä yhteistyö lähetystön kanssa.

Kaikkien Intiaan matkustavien tulee hakea viisumi Intiaan. Pohjoismaiden kansalaiset voivat vaihtoehtoisesti hankkia e-viisumin turistimatkalle Intiaan. 

Ystävällisesti valitse valikosta oikea viisumityyppi.

 1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

 2. Toimita seuraavat dokumentit

  Intia Business-viisumi Hakemus

  Seuraavat dokumentit vaaditaan:

  • Passi, missä yksi tyhjä aukeama. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkustuspäivästä. Passin on oltava täysin ehjä ja siinä tulee olla kaksi tyhjää sivua.

  • Hakemuslomake, joka on täytetty sähköisesti. Lomake tulee olla tulostettu ja allekirjoitettu. Huom! Allekirjoitus kahdelle sivulle; yksi allekirjoitus valokuvan alle ja toinen jälkimmäiselle sivull. https://indianvisaonline.gov.in/visa/
   Visumservice voi tehdä viisumianomuslomakkeen puolestanne (lisämaksu EUR 25+alv). Mikäli haluatte käyttää tätä palveluamme, lomakkeeseen tarvittavat tiedot on helppo antaa tästä.

  • Värillinen passikuva, koko 5cm x 5cm. Kuva tulee liimata hakemukseen. Visumservice voi tulostaa valokuvan, hinta EUR 8 (+24% alv). Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi

  • Kutsukirje, josta käy ilmi yrityksen toiminta ja mitä viisumin hakija tulee tekemään Intiassa. Lisäksi kirjeestä tulee käydä ilmi, että kutsu on voimassa 12 kuukauden viisumille. Kutsukirje tulee olla osoitettuna Intian lähetystölle Helsingissä. Katso vaatimukset tästä.

  • Takuukirje viisumin hakijan työnantajalta. Englanninkielisestä kirjeestä tulee käydä ilmi yrityksen toiminta Suomessa, viisumin hakijan toimenkuva ja kyseisen matkan tarkoitus. Lisäksi kirjeessä on  oltava yhteystiedot Intiassa sekä se, että yritys kattaa kaikki viisumin hakijan kulut perillä Intiassa. Katso vaatimukset tästä.

  • Koska Intian lähetystö myöntää vain 12 kuukauden business-viisumeita, tulee sekä kutsukirjessä että takuukirjessä olla maininta, että business-viisumia haetaan 1 vuodeksi. 

   

  Lisävaatimuksista:

  Muiden kuin Suomen kansalaisten tulee liittää mukaan kopio KELA-kortista tai oleskeluluvasta sekä todistus siitä, että on asunut Suomessa yli 2 vuotta.

   

  Käsittelyaika lähetystössä:

  • 5-10 työpäivää.

  • Ulkomaalaisten viisumin käsittelyaika vaihtelee 3 viikosta 3 kuukauteen riippuen kotimaasta tulevasta selvityksestä. Selvitysprosessia ei voi kiirehtiä.

  • Pikaviisumista: viisumi on valmis toisen työpäivän iltapäivänä. Liitteeksi englanninkielinen pikapyyntökirje, josta käy ilmi syy, miksi viisumia haetaan pikakäsittelyllä. 

   

  Käyntien määrä ja voimassaoloaika:

  • Monikertaviisumi: voimassaoloaika on 12 kuukautta myöntämispäivästä. Huomioittehan, että pidempää voimassaoloaikaa ei ole mahdollista hakea.

   

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

 • Lähetystön kulut

  India - business visa - multiple - 1 year - 5 days processing

  117,00 EUR

 • Visumservice -käsittelymaksu

  Visumservice Finland

  75,64 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

192,64 EUR