YLEISTÄ TIETOA

 

Huolimatta siitä minkälaista matkaa suunnittelet kannattaa viisumin hankintaan valita Visumservice. Intian viisumin hakeminen voi olla haasteellista, mutta Visumservicellä on laaja kokemus tarvittavista vaatimuksista ja hyvä yhteistyö lähetystön kanssa.

Kaikkien Intiaan matkustavien tulee hakea viisumi Intiaan. Pohjoismaiden kansalaiset voivat vaihtoehtoisesti hankkia e-viisumin turistimatkalle Intiaan. 

Ystävällisesti valitse valikosta oikea viisumityyppi.

 1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

 2. Toimita seuraavat dokumentit

  Intia Turistiviisumi Hakemus

  Turistimatkalle on mahdollista hakea internetissä ns. TVOA - ETA:n (maahantuloviisumi/sähköinen matkustuslupa). Tiedot ETA:sta tämän sivun lopussa.

   
  Tässä tiedot ennen matkaa haettavasta passiin myönnettävästä viisumista.
   
  • Passi, jossa on yksi tyhjä aukeama. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkustuspäivästä. Passin on oltava täysin ehjä ja siinä tulee olla kaksi tyhjää sivua.

  • Viisumihakemuslomake, joka on täytetty sähköisesti englanniksi. Tulosta lomake vasta kun olet täyttänyt sen kokonaan ja allekirjoita kahteen kohtaan; valokuvan alapuolelle ja lomakkeen toiselle sivulle. Tässä linkki viisumihakemuslomakkeeseen (Valitse "Regular Visa Application"). Visumservice voi täyttää viisumihakemuslomakkeen puolestasi (lisämaksu EUR 25+alv). Mikäli haluat käyttää palveluamme, anna tiedot suomeksi tästä.

  • Värillinen passikuva, 5cm x 5cm. Kuva tulee liimata hakemukseen. Voit myös toimittaa kuvan sähköisesti (info@visumservice.fi) jolloin Visumservice tulostaa valokuvan, hinta EUR 8 (+24% alv).

  • Lupakirje matkustamiseen vanhemmilta: Mikäli alaikäinen matkustaa vain yhden vanhemman kanssa, tulee hankkia lupakirje toiselta vanhemmalta. Lupakirje on vapaamuotoinen ja se on kirjoitettava englanniksi.


  Muiden maiden kansalaiset:

  Muiden kuin Suomen kansalaisten tulee liittää mukaan kopio KELA-kortista tai oleskeluluvasta sekä todistus siitä, että on asunut Suomessa yli 2 vuotta.


  Käsittelyaika lähetystössä:

  • 5-10 työpäivää.

  • Ulkomaalaisten hakijoiden viisumin käsittelyaika vaihtelee 3 viikosta 3 kuukauteen riippuen kotimaasta tulevasta selvityksestä. Selvitysprosessia ei voi kiirehtiä.

  • Pikaviisumi valmistuu toisen työpäivän iltapäivänä. Liitä mukaan englanninkielinen pikapyyntökirje, josta käy ilmi, miksi viisumia haetaan pikakäsittelyllä.


  Käyntien määrä ja voimassaoloaika:

  • 12 kuukautta myöntämispäivästä. Mikäli hakija haluaa anoa yli 12kk viisumi, tulee hänen henkilökohtaisesti hoitaa viisumiprosessi konsulaatin kanssa.
    

  TVOA (Tourist visa on arrival) - ETA (Electronical Travel Authorisation)

  Intian lentokentillä ei enää myönnetä viisumeita maahan saapuessa ilman ennakkoon haettua ja maksettua sähköistä ETA - hakemusta (Electronic Travel Authorisation). Hakemus tulee täyttää vähintaan 4 päivää ennen matkaa. Kun hakemus on hyväksytty, hakija saa sähköpostiinsa auktorisoinnin/viisumin, joka tulee tulostaa ja ottaa mukaan matkalle. Maahan tulee saapua 30 päivän aikana viisumin myöntämisestä ja maassa saa viipyä 30 päivää. TVOA -viisumi myönnetään ainoastaan turistimatkoille.

  Huom! TVOA - ETA ei ole lähetystön ylläpitämä, eikä lähetystöstä voi tiedustella tai tehdä muutoksia koskien TVOA - viisumia. TVOA - ETA myönnetään seuraavilla lentoasemilla Intiassa: Mumbai, Delhi, Chennai, Kolkata, Thiruvananthapuram, Bangalore, Hyderabad, Kochi and Goa. Lisätietoja ja ETA lomakkeeseen tästä: https://indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

 • Lähetystön kulut

  India - tourist visa - multiple - 1 year - 5 days processing

  98,00 EUR

 • Visumservice -käsittelymaksu

  Visumservice Finland

  75,64 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

173,64 EUR