YLEISTÄ TIETOA

Tietoa viisumin hakemisesta:

Kiinan matkustavilta vaaditaan viisumi. Poikkeuksena on Hongkong ja Macao (alle 90 päivän matka) sekä kolmanteen maahan jatkavat matkustajat.

Toistaiseksi viisumianomus hylätään, mikäli viisumin anoja on oleskellut yhtäjaksoisesti kuusi kuukautta Liberiassa, Sierra Leonessa tai Guineassa.  

 

Lisätietoa 72h viisumivapaasta oleskelusta Transit-luvalla löydät valitsemalla viisumivalikosta "Transitviisumin".

 

 

  1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Kiina Business-viisumi Hakemus

    Mikäli kyseessä on konferenssi, vierailu (esim. yliopistossa), opintomatka tai muu vastaava, on haettava ns. "non-business" -viisumia. Viisumivaatimukset ovat samat kuin business-viisumia anottaessa. Lisätiedot asiantuntijoiltamme.

     

    Business-viisumia varten vaaditaan:

    • Passi, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta viisumin hakuhetkestä. Passissa tulee olla 2 tyhjää sivua ja sen oltava täysin virheetön ja ehjä.

    • Kopio passin nimisivusta.

    • Viisumihakemuslomake; huolellisesti englanniksi täytetty ja allekirjoitettu. Tässä linkki hakemukseen. Visumservice voi tehdä viisumianomuslomakkeen puolestanne (lisämaksu EUR 25+alv). Mikäli haluatte käyttää tätä palveluamme, lomakkeeseen tarvittavat tiedot on helppo antaa tästä. 1.3.2017 alkaen Kiinan viisumihakemuslomakkeessa tulee olla viisumin hakijan alkuperäinen allekirjoitus, vaikka toinen henkilö olisi täyttänyt lomakkeen hakijan puolesta. 

    • Värillinen passikuva Kiinan passikuvavaatimukset ovat tiukentuneet. Hakemukseen tulee liittää kuva jossa tausta on täysin valkoinen, verrattavissa tulostuspaperin valkoiseen sävyyn. Mikäli kuvan tausta on muu kuin valkoinen, hakemusta ei voi toimittaa lähetystön käsittelyyn. Tarkista Kiinan lähetystön passikuvavaatimukset tästä.  Kuva liimataan viisumihakemukseen. Visumservice voi tulostaa valokuvan, hinta EUR 8 + alv. Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi

    • Kerta- ja kaksikertaviisumia varten kutsukirje. Kiinassa olevan tytäryhtiön tai yhteistyökumppanin kutsukirje, jossa kutsujan allekirjoitus ja yhtiön leima. Katso vaatimukset tästä. Kutsukirjeen liitteeksi (mikäli kutsuva yhtiö ei ole tunnettu): Kopio kiinalaisen yrityksen liiketoimintaluvasta

    • Monikertaviisumiin virallinen kutsu. Monikertaviisumia anottaessa vaaditaan "Invitation Letter of Duly Authorized Unit" -kutsu, jonka kutsuja hankkii Kiinan viranomaiselta.

    • Monikertaviisumi yrityskutsulla ja 3:lla käytetyllä viisumilla. Monikertaviisumia voi vaihtoehtoisesti yrittää anoa yrityskutsulla ja vähintään kolmella käytetyllä viisumilla. Liitä kopio käytetyistä viisumeista ja passin nimisivusta, jossa viisumit ovat.
       

    Lisätietoa:

    • Jos oleskelette Kiinassa yhtäjaksoisesti yli 30 päivää (hakemuslomakkeessa kohta 2.5) täyttäkää kohta 3.7 lisäselvitystä varten. Ilman kyseistä lisäselvitystä myönnettävä oleskeluaika kaikissa business-viisumityypeissä on 30 päivää.

    • Muut kuin Suomen kansalaiset: Hakemukseen on liitettävä kopio KELA-kortista tai kopio oleskeluluvasta, joka on voimassa vähintään 6 kuukautta hakuhetkellä.

    • Pikakäsittelyn lisämaksu 25 EUR

     

    Käsittelyaika lähetystössä:

    • 4 arkipäivää

    • Mahdollista anoa pikakäsittelyä Schengen maan kansalaisille, käsittelyaika 1-2 arkipäivää

     

    Käyntien määrä ja voimassaoloaika / Voit anoa näitä viisumityyppejä:

    • Yksikertaviisumi, joka voimassa 3 kuukautta myöntämispäivästä - mahdollistaa 30 päivän oleskelun. Kiinan viisumin myöntämispäiväksi tulee se päivä kun viisumihakemus toimitetaan lähetystöön.

    tai

    • Kaksikertaviisumi, joka voimassa 6 kuukautta myöntämispäivästä - mahdollistaa 30 päivän oleskelun/käynti. Kiinan viisumin myöntämispäiväksi tulee se päivä kun viisumihakemus toimitetaan lähetystöön.

    tai

    • Monikertaviisumi, joka voimassa 6 kuukautta tai 12 kuukautta kutsusta riippuen. Kiinan viisumin myöntämispäiväksi tulee se päivä kun viisumihakemus toimitetaan lähetystöön.

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    China - business visa - double entry - 6 M

    60,00 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Finland

    68,20 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

128,20 EUR