YLEISTÄ TIETOA

Tietoa viisumin hakemisesta:

Kiinan matkustavilta vaaditaan viisumi. Poikkeuksena on Hongkong ja Macao (alle 90 päivän matka) sekä kolmanteen maahan jatkavat matkustajat.

Toistaiseksi viisumianomus hylätään, mikäli viisumin anoja on oleskellut yhtäjaksoisesti kuusi kuukautta Liberiassa, Sierra Leonessa tai Guineassa.  

 

Lisätietoa 72h viisumivapaasta oleskelusta Transit-luvalla löydät valitsemalla viisumivalikosta "Transitviisumin".

 

 

  1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Kiina Turistiviisumi Hakemus

     

    • Passi, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta viisumin hakuhetkestä. Passissa tulee olla 2 tyhjää sivua ja passin tulee olla täysin ehjä.

    • Viisumihakemuslomake; huolellisesti englanniksi täytetty ja allekirjoitettu. Tässä linkki hakemukseen Visumservice voi tehdä viisumianomuslomakkeen puolestanne (lisämaksu EUR 25+alv). Mikäli haluatte käyttää tätä palveluamme, lomakkeeseen tarvittavat tiedot on helppo antaa tästä.  1.3.2017 alkaen Kiinan viisumihakemuslomakkeessa tulee olla viisumin hakijan alkuperäinen allekirjoitus, vaikka toinen henkilö olisi täyttänyt lomakkeen hakijan puolesta. 

    • Värillinen passikuva.  Kiinan passikuvavaatimukset ovat tiukentuneet. Hakemukseen tulee liittää kuva, missä tausta on täysin valkoinen, verrattavissa tulostuspaperin valkoiseen sävyyn. Mikäli kuvan tausta on muu kuin valkoinen, hakemusta ei voi toimittaa käsittelyyn Kiinan lähetystöön. Tarkista Kiinan lähetystön passikuvavaatimukset tästä. Valokuva liimataan viisumihakemukseen. Visumservice voi tulostaa valokuvan, hinta EUR 8 + alv. Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi.

    • Kopio lentovarauksesta (meno-paluulippu) tai matkanjärjestäjän matkavahvistus.

    • Kopio hotellivarauksesta koko matkan ajalle tai matkanjärjestäjän matkavahvistus.

    • Kopio passin tietosivusta

    • Mikäli majoitus on suomalaisen sukulaisen tai ystävän luona, tulee ko. henkilön tehdä kutsu, missä on selvitys majoituksesta. Selvityksessä on oltava viisuminhakijan nimi, suhden kutsujan ja hakijan välillä, oleskelun kesto sekä vierailun päivämäärät. Kutsujan henkilötodistuksesta ja oleskeluviisumista on liitettävä kopio mukaan ja lisättävä kutsujan nimi, osoite, puhelinnumero, ammatti, allekirjoitus ja nimen selvennys. Sukulaisuussuhde: Maistraatin todistus sukulaisuussuhteesta vaaditaan.

     

    Lisävaatimuksista:

    • Yli 30 päivän oleskelu: Lentovaraus kyseiselle ajalle ja selvitys miksi yli 30 päivän oleskelu tarvitaan.

    • Muut kuin Suomen kansalaiset: Hakemukseen on liitettävä kopio KELA-kortista tai kopio oleskeluluvasta, joka on voimassa vähintään 6 kuukautta hakuhetkellä.

     

    Käsittelyaika lähetystössä:

    • 4 työpäivää

    • Pikakäsittely ei ole mahdollinen


     

    Käyntien määrä ja voimassaoloaika:

    Voit anoa:

    • Yksikertaviisumi, joka on voimassa 3 kuukautta myöntämispäivästä.  - mahdollistaa 30 päivän oleskelun. Kiinan viisumin myöntämispäiväksi tulee se päivä kun viisumihakemus toimitetaan lähetystöön.

    tai

    • Kaksikertaviisumi, joka on voimassa 6 kuukautta myöntämispäivästä - mahdollistaa 30 päivän oleskelun kerralla. Kiinan viisumin myöntämispäiväksi tulee se päivä kun viisumihakemus toimitetaan lähetystöön.

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    China - tourist visa - double entry - 6 M

    60,00 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Finland

    68,20 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

128,20 EUR