Yritysasiakkaat

Yrityssopimus
 
Matkustatko työksesi? Siinä tapauksessa tiedät, kuinka työlästä ja hankalaa on viisumien hankkiminen. Hoidamme Visumservicessä päivittäin kymmeniä eri maiden viisumihakemuksia - miksemme helpottaisi myös Sinun viisumisi hankintaa?
 
 
 
Nopeaa ja selkeätä!
 
Omassa Visumservicen yritysportaalissasi on helppoa kirjautua sisään ja löytää oikeat ja ajankohtaiset tiedot kohdemaasi viisumivaatimuksista, ladata viisumihakemuslomakkeet sekä varata dokumenttien nouto- ja toimituspalvelu. Saat sähköpostitse reaaliaikaista tietoa viisumikäsittelyn edistymisestä tai voit seurata päivityksiä yritysportaalissasi.
 
Yritysasiakkaanamme palveluihimme kuuluvat dokumenttien nouto, viisumihakemuslomakkeesi tarkistus ja asiantuntevan palvelutiimimme konsultoinnit, dokumenttien toimitus lähetystöön ja passisi palautus toivomaasi osoitteeseen.
 
Yrityssopimuksen edut:
 
• Ei kiinteitä kuluja, veloitamme ainoastaan käsittelemästämme viisumihakemuksesta
 
• Ei vaadittua vuosittaista viisumeiden minimimäärää
 
• Ilmainen Visumservice Onlinen käyttö jokaiselle yrityksen työntekijälle ja matkustajalle
 
 
Ota yhteyttä myyntitiimiimme täyttämällä allaoleva lomake. Mikäli haluat mieluummin keskustella heti mahdollisesta yrityssopimuksesta, soita  +358 44 2227002 tai lähetä sähköpostia ka@visum.com / Katariina Almakari.